Hello Fresh Mobile Banner
Jimmys meksikanske pizza

Jimmys meksikanske pizza

Lag Jimmy's Mexicanske Pizza hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og rask middag. Nyt autentisk smak i hver bit!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss chilipulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1/2 ts paprika
  • 1/2 ts svart pepper
  • 1/2 ts salt
  • 1 boks (ca. 450 g) refried beans
  • 4 mel tortillas på 25 cm
  • 1/2 kopp salsa
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 2 grønne løk, hakket
  • 2 roma (plomme) tomater, hakket
  • 1/4 kopp tynne skiver jalapeño
  • 1/4 kopp rømme (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør to paiformer med non-stick kokespray.
  2. 2Legg storfekjøtt, løk og hvitløk i en stekepanne over middels varme. Kok til storfekjøttet er jevnt brunt. Hell av fettet. Krydre kjøttet med chilipulver, spisskummen, paprika, salt og pepper.
  3. 3Legg en tortilla i hver paiform, og dekk med et lag refried beans. Fordel halvparten av det krydrede storfekjøttet over hver, og dekk deretter med en annen tortilla. Stek i 10 minutter i den forvarmede ovnen.
  4. 4Ta platene ut av ovnen, og la dem avkjøle litt. Fordel halvparten av salsaen over hver topp-tortilla. Dekk hver pizza med halvparten av cheddar- og Monterey Jack-ostene. Legg på halvparten av tomatene, grønne løk og jalapeñoskivene på hver.
  5. 5Sett pizzaene tilbake i ovnen, og stek i ytterligere 5 til 10 minutter, til osten er smeltet. Ta ut av ovnen, og la dem avkjøle litt før du deler hver i 4 stykker.