
Jimmys meksikanske pizza
Lag Jimmy's Mexicanske Pizza hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og rask middag. Nyt autentisk smak i hver bit!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 1 middels stor løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss chilipulver
- 1 ts malt spisskummen
- 1/2 ts paprika
- 1/2 ts svart pepper
- 1/2 ts salt
- 1 boks (ca. 450 g) refried beans
- 4 mel tortillas på 25 cm
- 1/2 kopp salsa
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1 kopp revet Monterey Jack-ost
- 2 grønne løk, hakket
- 2 roma (plomme) tomater, hakket
- 1/4 kopp tynne skiver jalapeño
- 1/4 kopp rømme (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør to paiformer med non-stick kokespray.
- 2Legg storfekjøtt, løk og hvitløk i en stekepanne over middels varme. Kok til storfekjøttet er jevnt brunt. Hell av fettet. Krydre kjøttet med chilipulver, spisskummen, paprika, salt og pepper.
- 3Legg en tortilla i hver paiform, og dekk med et lag refried beans. Fordel halvparten av det krydrede storfekjøttet over hver, og dekk deretter med en annen tortilla. Stek i 10 minutter i den forvarmede ovnen.
- 4Ta platene ut av ovnen, og la dem avkjøle litt. Fordel halvparten av salsaen over hver topp-tortilla. Dekk hver pizza med halvparten av cheddar- og Monterey Jack-ostene. Legg på halvparten av tomatene, grønne løk og jalapeñoskivene på hver.
- 5Sett pizzaene tilbake i ovnen, og stek i ytterligere 5 til 10 minutter, til osten er smeltet. Ta ut av ovnen, og la dem avkjøle litt før du deler hver i 4 stykker.