Vegetable Enchiladas

Vegetable Enchiladas

Lær hvordan du lager deilige vegetabilske enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en sunn og smakfull middag. Enkel å lage, full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp blandede grønnsaker, skivet (valgfritt utvalg av grønnsaker som: små japanske skivede auberginer, kål, agurk (asiatisk enlich eller burp), asparges, gulrøtter, bønner, osv.)
  • 5 store tomater, skrellet og hakket, eller én 680-grams boks hele tomater, drenert og hakket
  • 1 ss fersk basilikum, hakket
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ss tomatpuré
  • Salt og pepper etter smak
  • 1/2 ts brunt sukker
  • 3/4 kopp hvit bønnesaus (se oppskrift)
  • 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 12 maistortillas
  • 1 kopp limabønner, bløtlagt over natten og drenert
  • 1 1/2 kopper vann
  • 1 ss smør (ca. 28 gram)
  • 1/2 middels løk, hakket
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1 ts maisstivelse
  • 2 ss vann
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Lett spray grønnsakene lett med en koke-spray. Plasser grønnsakene i en non-stick ildfast form og grill dem til de er brune, ca. 3 minutter. La grønnsakene avkjøle. Bland tomater, basilikum, hvitløk, tomatpuré, brunt sukker, salt og pepper i en kjele og varm opp. Tilsett grønnsakene og la det småkoke i omtrent 10 minutter.
  2. 2I mellomtiden, i en liten kjele, bland White Bean Gravy med hvitvin og varm godt opp.
  3. 3Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Fyll tortillalefser med grønnsaksblandingen, og rull dem sammen til enchiladas. Plasser dem i en ildfast form og stek i ca. 20 minutter, eller til enchiladene er brune. Før servering, dekk med den varme sausen. Server med bønner og ris.
  4. 4WHITE BEAN GRAVY
  5. 5I en kjele, bland limabønner, vann, smør og løk, og kok opp. Etter 20 minutter, sjekk om bønnene er møre. Hvis de ikke er det, la dem koke i ytterligere 5 til 10 minutter. Tilsett mer vann hvis bønnene virker tørre. Ta kjelen av varmen og rør inn fløten, bruk en håndmixer for å pureere blandingen (eller du kan bruke en blender eller food processor). Lag en jevning ved å blande maisstivelse og vann sammen. Tilsett dette i blandingen i kjelen over lav varme, og rør til sausen tykner. Krydre med salt og pepper.
  6. 6Yields: 4 porsjoner