Grillede kalkunburgere

Grillede kalkunburgere

oppskrift på grillede kalkunburgere som er sunne, smakfulle og enkle å lage. perfekte til sommergrilling og familie-middager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hakket vårløk (ca. 1 bunt)
  • 2. 3 store hvitløksfedd, finhakket
  • 3. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 4. 2 spiseskjeer kapers, finhakket
  • 5. 2,04 kg malt kalkun
  • 6. Tilbehør: hjemmelaget tomatsketchup
  • 7. ulike typer sennep
  • 8. 12 løkbrød eller hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle rører du sammen vårløk, hvitløk, Worcestershire-saus, kapers, salt og pepper etter smak. Tilsett kalkunkjøttet, og bland godt. Form til tolv 1-tommers tykke burgere. Burgerne kan forberedes opptil én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket. Forbered grillen. Grill burgerne på en oljet rist plassert 5 til 6 tommer over glødende kull i 6 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
  2. 22. I en stor bolle rører du sammen vårløk, hvitløk, Worcestershire-saus, kapers, salt og pepper etter smak. Tilsett kalkunkjøttet, og bland godt. Form til tolv 1-tommers tykke burgere. Burgerne kan forberedes opptil én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket.
  3. 33. Forbered grillen.
  4. 44. Grill burgerne på en oljet rist plassert 5 til 6 tommer over glødende kull i 6 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
  5. 55. Server burgerne med ketchup og sennep på brød.
  6. 66. Server burgerne med ketchup og sennep på brød.