Dobbelbakte nye poteter

Dobbelbakte nye poteter

Lær hvordan du lager deilige twice baked new potatoes. Perfekt som forrett eller siderett, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund små røde poteter (nye poteter)
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1/2 kopp rømme
  • 3 unser kremost
  • 1/3 kopp finhakket grønn løk
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • 1 pund bacon, kokt og smuldret
  • 1 kopp knuste hvitløksmakende pretzels
  • 1/2 stang smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Stikk hullene på potetene med en gaffel og gni dem inn med olje. Plasser dem i en langpanne i ett lag. Stek uten å dekke til i 50 minutter eller til de er møre. La dem avkjøle.
  3. 3I en blandebolle, kombiner Monterey Jack, rømme, kremost, løk, basilikum, hvitløk, salt og pepper, og bland godt. Når potetene er kalde nok til å håndtere, del dem i to på langs. Skrap forsiktig ut innmaten, og la en tynn skall være igjen. Tilsett innmaten i osteblandingen og mos det godt. Rør inn halvparten av den kokte, smuldrede baconen. Fyll potetskallene med blandingen.
  4. 4I en separat bolle, bland knuste pretzels, resten av baconen og det smeltede smøret. Bland godt. Fordel pretzelblandingen over hver potet.
  5. 5Plasser i en ildfast form eller på et bakepapir og stek i 10 til 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Disse kan også fryses ned og stekes på et senere tidspunkt. Husk å tine dem før baking.