Dobbelbakte nye poteter

Dobbelbakte nye poteter

Lær hvordan du lager deilige twice baked new potatoes. Perfekt som forrett eller siderett, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund små røde poteter (nye poteter)
  • 2. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 3. 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 4. 1/2 kopp rømme
  • 5. 3 unser kremost
  • 6. 1/3 kopp finhakket grønn løk
  • 7. 1 teskje tørket basilikum
  • 8. 1 fedd finhakket hvitløk
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1/4 teskje pepper
  • 11. 1 pund bacon, kokt og smuldret
  • 12. 1 kopp knuste hvitløksmakende pretzels
  • 13. 1/2 stang smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Stikk hullene på potetene med en gaffel og gni dem inn med olje. Plasser dem i en langpanne i ett lag. Stek uten å dekke til i 50 minutter eller til de er møre. La dem avkjøle.
  3. 33. I en blandebolle, kombiner Monterey Jack, rømme, kremost, løk, basilikum, hvitløk, salt og pepper, og bland godt. Når potetene er kalde nok til å håndtere, del dem i to på langs. Skrap forsiktig ut innmaten, og la en tynn skall være igjen. Tilsett innmaten i osteblandingen og mos det godt. Rør inn halvparten av den kokte, smuldrede baconen. Fyll potetskallene med blandingen.
  4. 44. I en separat bolle, bland knuste pretzels, resten av baconen og det smeltede smøret. Bland godt. Fordel pretzelblandingen over hver potet.
  5. 55. Plasser i en ildfast form eller på et bakepapir og stek i 10 til 15 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Disse kan også fryses ned og stekes på et senere tidspunkt. Husk å tine dem før baking.