
Kikertsalat
oppskrift på en frisk og smakfull kikertsalat, perfekt som forrett eller lunsj. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 boks kikerter, avrent og skylt
- 1 teskje tørket mynte
- 1 spiseskje eplecidereddik
- 1 liten tomat, frøet og hakket
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Salt og pepper, etter smak
- 1/2 rød løk, tynnsnittet
- 1 fedd hvitløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle blander du kikerter, tomat, løk, hvitløk og mynte. Tilsett eddik og olivenolje. Vend godt slik at det blir jevnt fordelt. Krydre med salt og pepper. Sett i kjøleskapet og server.