
Krydret gazpacho med reker
oppskrift på spicy gazpacho med friske reker, perfekt for en lett og smakfull forrett på varme sommerdager
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. På en arbeidsflate finhakk og mos hvitløken med saltet til en pasta er dannet. I en blender bland hvitløkpastaen, brødet, eddiken, oljen, spisskummen og én kopp av tomatjuicen, og kjør blandingen til den er jevn. I en stor bolle blander du godt brødblandingen med tomatene, paprika, vårløk, agurk og løk, rører inn de resterende 1 1/2 koppene med tomatjuice, og lar suppen stå kaldt, dekket, i tre timer, eller til den er veldig kald.
- 22. Tynn ut suppen med én kopp isvann, eller nok til å oppnå ønsket konsistens, tilsett persille, hot pepper-saus, salt og svart pepper etter smak, og server suppen med reker og krutonger.