
Soppgrateng
oppskrift på mushroom casserole, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for alle sesonger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund skivede porcini-sopper
- 1 pund skivede purre
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje hakket flatbladpersille
- 8 unser smør
- 8 unser kremfløte
- 8 unser brødsmuler
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 3I en ildfast form legger du ett lag med sopp og purre. Strø over salt, pepper og persille. Dekk med 2 unser smør og fløte. Gjenta prosessen tre ganger til, og dekk med brødsmuler. Stek til soppen er mør, og skorpen er gyllenbrun, ca. 20 minutter.


