Soppgrateng

Soppgrateng

oppskrift på mushroom casserole, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for alle sesonger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund skivede porcini-sopper
  • 1 pund skivede purre
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje hakket flatbladpersille
  • 8 unser smør
  • 8 unser kremfløte
  • 8 unser brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3I en ildfast form legger du ett lag med sopp og purre. Strø over salt, pepper og persille. Dekk med 2 unser smør og fløte. Gjenta prosessen tre ganger til, og dekk med brødsmuler. Stek til soppen er mør, og skorpen er gyllenbrun, ca. 20 minutter.