Pork Taquitos

Pork Taquitos

Lær hvordan du lager deilige pork taquitos med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss olje
  • 1 kopp finhakket løk
  • 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • Salt og pepper
  • 1 boks (ca. 450 g) hele tomater, most med væske
  • 1/3 kopp tomatpuré
  • 1 kopp kyllingkraft
  • 2 Poblano-chili, ristet, skrelt, frøet og hakket
  • Sukker etter smak
  • 3 kopper kokt, strimlet svinekjøtt
  • 8 dampede, ferske mais-tortillas
  • 1/2 pund revet hvit cheddarost
  • Korianderkvister etter smak
  • Rømme etter smak
  • Finhakket jalapeño etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en kjele over middels varme til den er varm. Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper, og la det koke under omrøring til det er gjennomsiktig. Tilsett tomater, tomatpuré, buljong, chili og sukker. Kok opp sausen og la den småkoke under lokk i 15 minutter. Varm opp tortillalefser. I en bolle blander du svinekjøttet med nok av sausen til å lett dekke det. Fordel fyllet på tortillalefsene, topp med garnityr og rull dem sammen.
  2. 2Anbefalt vin: Gruet Brut, New Mexico