Sunnys Pansagna One Pan Plan Lasagne
oppskrift på sunn lasagna i én panne. enkel, rask og smakfull middag for hele familien. perfekt for travle hverdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 grønn paprika, frøet og hakket
- 1/2 kopp hakket Vidalia-løk
- 2 spiseskjeer italiensk krydder
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 hvitløksfedd, finhakket eller raspet på et rivjern
- 2 pølser med krydret italiensk pølse, skinnet fjernet og smuldret
- 450 gram karbonadedeig av storfe, 80/20-blanding
- Én 28-unse boks knuste tomater
- 1 til 2 kopper storfekraft eller kalvekraft
- 8 parabol-lasagnaplater, knust i biter
- 2 kopper ricotta
- Skallet av 2 sitroner
- 1 kopp revet cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
- 1/4 kopp løst pakket hakket fersk basilikum
- 1/4 kopp løst pakket hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I din største panne med rette sider og lokk, tilsett olivenoljen på middels høy varme. Når oljen begynner å svaje, tilsett paprika, løk, italiensk krydder, en klype salt og noen kvernslag med pepper. Kok til grønnsakene er møre og løken blir gjennomsiktig, omtrent 8 minutter. Tilsett hvitløk og rør om.
- 3Tilsett pølsen og storfekjøttet i deler rundt pannen. Kok under omrøring med en tresleiv til begge er gjennomstekt og har fått farge, 10 til 12 minutter. Tilsett tomatene og rør om. Tilsett nok kraft til å dekke innholdet nesten en tomme. Kok opp, og legg deretter de knuste lasagneplatene i pannen. Skyv og plasser dem under væskenivået. Dekk til pannen, skru ned varmen til lav og la det småkoke til lasagneskivene er al dente, 6 til 8 minutter.
- 4I en middels stor bolle, bland ricotta og sitronzest. Fordel pan-lasagnen jevnt i grunne serveringsskåler. Topp umiddelbart med litt revet ost, en klatt av ricottablandingen, og pynt med basilikum og persille.



