Sunnys Pansagna  
One Pan Plan Lasagne

Sunnys Pansagna One Pan Plan Lasagne

oppskrift på sunn lasagna i én panne. enkel, rask og smakfull middag for hele familien. perfekt for travle hverdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 grønn paprika, frøet og hakket
  • 1/2 kopp hakket Vidalia-løk
  • 2 spiseskjeer italiensk krydder
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 hvitløksfedd, finhakket eller raspet på et rivjern
  • 2 pølser med krydret italiensk pølse, skinnet fjernet og smuldret
  • 450 gram karbonadedeig av storfe, 80/20-blanding
  • Én 28-unse boks knuste tomater
  • 1 til 2 kopper storfekraft eller kalvekraft
  • 8 parabol-lasagnaplater, knust i biter
  • 2 kopper ricotta
  • Skallet av 2 sitroner
  • 1 kopp revet cheddar- og Monterey Jack-osteblanding
  • 1/4 kopp løst pakket hakket fersk basilikum
  • 1/4 kopp løst pakket hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I din største panne med rette sider og lokk, tilsett olivenoljen på middels høy varme. Når oljen begynner å svaje, tilsett paprika, løk, italiensk krydder, en klype salt og noen kvernslag med pepper. Kok til grønnsakene er møre og løken blir gjennomsiktig, omtrent 8 minutter. Tilsett hvitløk og rør om.
  3. 3Tilsett pølsen og storfekjøttet i deler rundt pannen. Kok under omrøring med en tresleiv til begge er gjennomstekt og har fått farge, 10 til 12 minutter. Tilsett tomatene og rør om. Tilsett nok kraft til å dekke innholdet nesten en tomme. Kok opp, og legg deretter de knuste lasagneplatene i pannen. Skyv og plasser dem under væskenivået. Dekk til pannen, skru ned varmen til lav og la det småkoke til lasagneskivene er al dente, 6 til 8 minutter.
  4. 4I en middels stor bolle, bland ricotta og sitronzest. Fordel pan-lasagnen jevnt i grunne serveringsskåler. Topp umiddelbart med litt revet ost, en klatt av ricottablandingen, og pynt med basilikum og persille.