Sage-saus

Sage-saus

Lær hvordan du lager en deilig sage sauce med denne enkle oppskriften. Perfekt til kjøtt, pasta eller som tilbehør. En rask og smakfull saus for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 12 blader fersk salvie
  • 3. 1 kopp kremfløte
  • 4. Kokte gnocchi
  • 5. 1/2 kopp revet Parmigiano
  • 6. Ferskmalt pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Del smøret i biter for å lette smøringen. Fordel smøret og salvien i en stekepanne, og rør over svak varme til smøret har smeltet. Tilsett fløten og de kokte gnocchi, og la det småkoke over moderat varme, mens du forsiktig vender med en tresleiv til gnocchien er dekket av saus og gjennomvarmet, ca. 1–2 minutter. Overfør de sauserte gnocchien til serveringsfat, dryss over Parmigiano og pepper, og server umiddelbart.