
Ost- og spinatpuff med butterdeig
oppskrift på ost og spinat puff pastry pockets, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, smakfull og rask. prøv denne deilige oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 12 frosne butterdeigskjell, tint
- 2. 1 kopp kremfløte
- 3. 1/4 kopp helmelk
- 4. 1/2 teskje salt
- 5. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 6. 1 (16-ounce) pakke frossen hakket spinat, tint og presset tørr
- 7. 1 1/4 kopper revet Fontina-ost
- 8. 1/4 kopp ferskrevet Parmesan
- 9. 3 til 5 grønne løk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 3Dekk en stor, tykk bakeplate med bakepapir.
- 4Plasser de frosne paibunnene på bakeplaten, og stek dem til de puffes opp og blir gyldne, ca. 20 minutter.
- 5Bruk en liten kniv til å skjære ut midten av paibunnene.
- 6I mellomtiden rører du sammen kremfløte, melk, salt og pepper i en middels stor bolle.
- 7Rør inn spinat, Fontina-ost, Parmesan og grønn løk.
- 8Fyll paibunnene med spinatblandingen.
- 9Stek til paiene er gyldne og fyllet er varmt, ca. 25–30 minutter.
- 10Overfør paiene til et serveringsfat og server.