Ost- og spinatpuff med butterdeig

Ost- og spinatpuff med butterdeig

oppskrift på ost og spinat puff pastry pockets, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, smakfull og rask. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 frosne butterdeigskjell, tint
  • 2. 1 kopp kremfløte
  • 3. 1/4 kopp helmelk
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 6. 1 (16-ounce) pakke frossen hakket spinat, tint og presset tørr
  • 7. 1 1/4 kopper revet Fontina-ost
  • 8. 1/4 kopp ferskrevet Parmesan
  • 9. 3 til 5 grønne løk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 3Dekk en stor, tykk bakeplate med bakepapir.
  4. 4Plasser de frosne paibunnene på bakeplaten, og stek dem til de puffes opp og blir gyldne, ca. 20 minutter.
  5. 5Bruk en liten kniv til å skjære ut midten av paibunnene.
  6. 6I mellomtiden rører du sammen kremfløte, melk, salt og pepper i en middels stor bolle.
  7. 7Rør inn spinat, Fontina-ost, Parmesan og grønn løk.
  8. 8Fyll paibunnene med spinatblandingen.
  9. 9Stek til paiene er gyldne og fyllet er varmt, ca. 25–30 minutter.
  10. 10Overfør paiene til et serveringsfat og server.