
Marcelas krydrede oregano-burgere
oppskrift på marcelas spicy oregano burgers - saftige burgere med en krydret og aromatisk smak, perfekte for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Legg storfekjøttet i en middels stor blandebolle og krydre rikelig med salt og pepper. Varm opp oljen i en liten stekepanne over middels varme; tilsett sjalottløk og hvitløk og kok, mens du rører, til det er gjennomsiktig, ca. 4 minutter. Fjern fra varmen og avkjøl.
- 33. I mellomtiden blander du sammen egg, panko, Worcestershire-saus og oregano i en middels stor bolle, og rører til det er godt blandet. Tilsett blantingen av brødsmuler til storfekjøttet, sammen med de avkjølte sjalottløk og hvitløk, og bland til ingrediensene er godt kombinert. Bruk en måleskje på 1/2 kopp for å dele blantingen i 6 like store porsjoner og form dem til lange ovale former, ca. 1/2 tomme tykke. (Hvis du bruker blantingen til å lage Mini Kjøttboller-Fylte Pitaer, oppskrift under, reserver 1 kopp av det krydrede kjøttet og lag kun 4 burgere.)
- 44. Forvarm grillovnen og plasser et ristergitter 8 til 10 tommer under den. Varm opp en tung grillpanne eller stekepanne over middels høy varme. Stek burgerne, snu en gang, til de er gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side.
- 55. I mellomtiden smører du et tynt lag med Chipotle Aioli på de skjærte sidene av rundstykkene og legger dem på et bakepapirkledd stekebrett, med skjæreflatene opp. Grill dem til aiolien blir lett brun og rundstykkene er ristet på kantene.
- 66. For å montere burgerne, plasser en burger på hver bolle og topp med salat, avocado, jalapeño og mer aioli, hvis ønskelig. Server umiddelbart.
- 77. Ha hvitløk og chipotle i en food processor og kjør til det er veldig glatt. Tilsett majones og limesaft og blend til det er jevnt, krydre med salt