
Quinoa-burrito-bowl
Lær hvordan du lager en enkel og næringsrik quinoa burrito bowl. Perfekt for en sunn lunsj eller middag med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Quinoa:
- 2. 5 3/4 kopper vann
- 3. 16 unser SimplyNature Organic Quinoa
- 4. 3 teskjeer Stonemill Ground Cumin
- 5. 1/4 teskje SimplyNature Ground Cayenne Pepper
- 6. 1 spiseskje SimplyNature Hvitløk Granules
- 7. Etter smak: Ground Stonemill Sea Salt Grinder
- 8. Pico de Gallo:
- 9. 2 kopper hakkede tomater
- 10. 3 spiseskjeer hakket koriander
- 11. 2 spiseskjeer hakket rød løk
- 12. 1 spiseskje hakket jalapeño
- 13. 1 spiseskje limejuice
- 14. Burrito Bowl:
- 15. 2 bokser á 15,5 unser SimplyNature Organic Black Beans, drenert og skylt
- 16. 16 unser Season's Choice Frozen Sweet Corn, tint
- 17. 6 spiseskjeer Fit & Active 2% Melk Mexican Shredded Cheese
- 18. 1 1/2 kopper revet salat
- 19. 1 avokado, hakket
- 20. 4 spiseskjeer Friendly Farms Light Sour Cream
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor kjele, bland vann, quinoa, spisskummen, cayennepepper, hvitløk og salt. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, under lokk, i 15 minutter.
- 22. Til Pico de Gallo: I en middels stor bolle, bland alle ingrediensene. Sett til side.
- 33. I en stor bolle, bland quinoa, svarte bønner, mais og Pico de Gallo. Fordel i serveringsskåler og topp med ost, salat, avokado og rømme.





