Quinoa-burrito-bowl

Quinoa-burrito-bowl

Lær hvordan du lager en enkel og næringsrik quinoa burrito bowl. Perfekt for en sunn lunsj eller middag med friske ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Quinoa:
  • 2. 5 3/4 kopper vann
  • 3. 16 unser SimplyNature Organic Quinoa
  • 4. 3 teskjeer Stonemill Ground Cumin
  • 5. 1/4 teskje SimplyNature Ground Cayenne Pepper
  • 6. 1 spiseskje SimplyNature Hvitløk Granules
  • 7. Etter smak: Ground Stonemill Sea Salt Grinder
  • 8. Pico de Gallo:
  • 9. 2 kopper hakkede tomater
  • 10. 3 spiseskjeer hakket koriander
  • 11. 2 spiseskjeer hakket rød løk
  • 12. 1 spiseskje hakket jalapeño
  • 13. 1 spiseskje limejuice
  • 14. Burrito Bowl:
  • 15. 2 bokser á 15,5 unser SimplyNature Organic Black Beans, drenert og skylt
  • 16. 16 unser Season's Choice Frozen Sweet Corn, tint
  • 17. 6 spiseskjeer Fit & Active 2% Melk Mexican Shredded Cheese
  • 18. 1 1/2 kopper revet salat
  • 19. 1 avokado, hakket
  • 20. 4 spiseskjeer Friendly Farms Light Sour Cream

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor kjele, bland vann, quinoa, spisskummen, cayennepepper, hvitløk og salt. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, under lokk, i 15 minutter.
  2. 22. Til Pico de Gallo: I en middels stor bolle, bland alle ingrediensene. Sett til side.
  3. 33. I en stor bolle, bland quinoa, svarte bønner, mais og Pico de Gallo. Fordel i serveringsskåler og topp med ost, salat, avokado og rømme.