Chorizo- og soppsaus med ostedip

Chorizo- og soppsaus med ostedip

oppskrift på en deilig chorizo mushroom queso dip perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage med rike smaker av chorizo og sopp.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 spiseskje ekstra jomfru olivenolje, en liten dusk
  • 2. 1/2 pund spansk eller meksikansk chorizo
  • 3. 1/2 pund soppkapsler, delt i fire
  • 4. 1 kopp hakket meksikansk smeltet ost eller Monterey Jack eller Pepper Jack-ost
  • 5. 2 vårløk, tynne skiver
  • 6. 1 pose mais- eller blå mais-tortillas, hvilken som helst variant

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Varm opp ekstra-virgin olivenolje i en liten stekepanne over middels høy varme.
  3. 3Skjær den spanske chorizoen i terninger og tilsett i pannen for å frigjøre fettet.
  4. 4Hvis du bruker fersk meksikansk chorizo, fjern skallet og smuldre den opp mens den brunes.
  5. 5Tilsett sopp i pannen og kok sammen med pølsen til det er akkurat mørt, ca. 6 til 7 minutter.
  6. 6Overfør chorizoen og soppen til en liten ildfast form eller en liten bakeform, og topp med osten.
  7. 7Stek til det er boblende.
  8. 8Ta ut av ovnen og topp med finhakket vårløk.
  9. 9Server med chips til dipp.