Magiske Smore Crescent Puffs

Magiske Smore Crescent Puffs

Lær hvordan du lager deilige smore crescent puffs – en enkel og smakfull dessert med marshmallows, sjokolade og butterdeig. Perfekt for enhver fest eller kosestund.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 kan (8 oz.) Pillsbury® Crescent Recipe Creations® avkjølt, sprø deigplate
  • 2. 1/4 kopp knuste grahamkjeks
  • 3. 1/4 kopp sukker
  • 4. 3 spiseskjeer mini-sjokoladeknapper av semisøt sjokolade
  • 5. 8 store marshmallows
  • 6. 1/4 kopp smør eller margarin, smeltet
  • 7. 1/3 kopp mini-sjokoladeknapper av semisøt sjokolade
  • 8. 1 teskje kortning

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Rull ut deigen på arbeidsflaten; trykk den til en 30x20 cm stor rektangel.
  3. 3Skjær den i 8 rektangler.
  4. 4I en liten bolle, bland knuste grahamkjeks og sukker.
  5. 5Legg en teskje sjokoladebiter i midten av hvert deigstykke.
  6. 6Dypp marshmallowen i smør som er smeltet; rull den i grahamkjeksblandingen.
  7. 7Plasser marshmallowen på sjokoladebitene.
  8. 8Dra deigen over marshmallowen, slik at den dekker marshmallowen helt; klem kantene sammen for å forsegle.
  9. 9Dypp deigen i smør som er smeltet; rull den i grahamkjeksblandingen.
  10. 10Plasser deigen i en vanlig papirform.
  11. 11Gjenta med de resterende deigstykkene, sjokoladebiter og marshmallows.
  12. 12Plasser papirformene på et stort bakepapirkledd stekebrett.
  13. 13Stek i 12 til 18 minutter, eller til de er dyp gyldne.
  14. 14Avkjøl i 1 minutt.
  15. 15Fjern fra formene og plasser på avkjølingsrist som er satt over voksduk.
  16. 16I en liten mikrobølgesikker bolle, varm opp glasurens ingredienser uten lokk på høy effekt i 20 til 30 sekunder, rør en gang, til blandingen er glatt.
  17. 17Drypp glasuren over de varme rundstykkene.
  18. 18Høyde over havet (3500-6500 ft):
  19. 19Varm opp ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  20. 20Spray innsiden av 8 vanlige papirformer med bakefett.
  21. 21I steg 2, plasser crescent-puffene i formene med skjøten opp.
  22. 22I steg 3, la dem avkjøle i 2 minutter.