Vortex-koronar bypass-burger

Vortex-koronar bypass-burger

opplev en spennende vri på burger med vår vortex coronary bypass burger-oppskrift. perfekt for en smakfull hovedrett. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 32 ounces 100 prosent kjøttdeig av storfe
  • 2. 12 skiver bacon
  • 3. 4 store egg
  • 4. 8 skiver amerikansk ost
  • 5. 4 kaiserbrød med egg
  • 6. 1 spiseskje smør
  • 7. 4 salatblader
  • 8. 4 skiver tomat
  • 9. 4 skiver rød løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Form kjøttdeigen til 4 (8-ounce) burgere. Grill hver burger over åpen flamme til ønsket temperatur. Mens burgerne grilles, kok bacon i en stekepanne til ønsket sprøhet, og sett til side. I samme stekepanne som du kokte baconet i, stek eggene til de er stivnet. Overfør eggene til en tallerken og legg en skive ost på hver av dem.
  2. 22. Smør begge sider av hver bolle og grill til de er ristet. På hver av de 4 nederste bollene, legg burgeren, deretter egget med ost og bacon, i den rekkefølgen. På hver av de 4 øverste bollene, legg salat, tomat og rødløk, i den rekkefølgen. Topp med eventuelle ekstra condiments etter ønske, legg de to bollene sammen, og server.