
Vortex-koronar bypass-burger
opplev en spennende vri på burger med vår vortex coronary bypass burger-oppskrift. perfekt for en smakfull hovedrett. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 32 ounces 100 prosent kjøttdeig av storfe
- 12 skiver bacon
- 4 store egg
- 8 skiver amerikansk ost
- 4 kaiserbrød med egg
- 1 spiseskje smør
- 4 salatblader
- 4 skiver tomat
- 4 skiver rød løk
Fremgangsmåte
- 1Form kjøttdeigen til 4 (8-ounce) burgere. Grill hver burger over åpen flamme til ønsket temperatur. Mens burgerne grilles, kok bacon i en stekepanne til ønsket sprøhet, og sett til side. I samme stekepanne som du kokte baconet i, stek eggene til de er stivnet. Overfør eggene til en tallerken og legg en skive ost på hver av dem.
- 2Smør begge sider av hver bolle og grill til de er ristet. På hver av de 4 nederste bollene, legg burgeren, deretter egget med ost og bacon, i den rekkefølgen. På hver av de 4 øverste bollene, legg salat, tomat og rødløk, i den rekkefølgen. Topp med eventuelle ekstra condiments etter ønske, legg de to bollene sammen, og server.