Poached Salmon

Poached Salmon

Lær hvordan du lager perfekt poached salmon med vår enkle oppskrift. Ideell for en sunn og smakfull hovedrett, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser villaks, midtskåret
  • 2 kvart olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 kvist timian
  • 1 fedd hvitløk
  • Fleur de sel
  • 1 kopp mikrogrønt

Fremgangsmåte

  1. 1Del laksen i 4 porsjoner på ca. 85 gram hver.
  2. 2Varm opp olivenolje til 35 grader Celsius.
  3. 3Tilsett timian og hvitløk.
  4. 4Krydre laksen med salt og pepper.
  5. 5Legg laksen i olivenoljen og la den steke i 8 minutter.
  6. 6Ta laksen opp av oljen.
  7. 7Krydre med fleur de sel.
  8. 8Pynt med mikrosalater som er lett dresset.