
Poached Salmon
Lær hvordan du lager perfekt poached salmon med vår enkle oppskrift. Ideell for en sunn og smakfull hovedrett, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 12 unser villaks, midtskåret
- 2 kvart olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 kvist timian
- 1 fedd hvitløk
- Fleur de sel
- 1 kopp mikrogrønt
Fremgangsmåte
- 1Del laksen i 4 porsjoner på ca. 85 gram hver.
- 2Varm opp olivenolje til 35 grader Celsius.
- 3Tilsett timian og hvitløk.
- 4Krydre laksen med salt og pepper.
- 5Legg laksen i olivenoljen og la den steke i 8 minutter.
- 6Ta laksen opp av oljen.
- 7Krydre med fleur de sel.
- 8Pynt med mikrosalater som er lett dresset.