Honning Fleur de Lys

Honning Fleur de Lys

oppskriften på honey fleur de lys er en elegant og smakfull dessert som passer til alle anledninger. enkel å lage med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp, pluss 2 spiseskjeer smør / 200 g
  • 2. 3/4 kopp, pluss 2 spiseskjeer sukker / 185 g
  • 3. 3 spiseskjeer upasteurisert honning
  • 4. 2 kopper / 250 g mel
  • 5. 1 1/4 teskje bakepulver
  • 6. 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, pisk smør og sukker sammen, og tilsett deretter honning. I en separat bolle, sikt sammen mel, bakepulver og kanel, og rør inn smøret til deigen er jevn. Varm ovnen til 175°C.
  2. 2Kjevle ut deigen til ca. 0,5 cm tykkelse og stikk ut former med din favorittkakeutstikker. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, og stek til de er sprø og gylne, ca. 12 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i en lufttett beholder.