Herb Crab Salad Maki Sushi

Herb Crab Salad Maki Sushi

oppskriften på herb crab salad makisushi er perfekt for deg som vil lage en enkel og smakfull sushi med krabbekjøtt og urter. ideell for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 ss honning
  • 2. 1/2 ss Dijon-sennep
  • 3. 1/2 sitron, saftet
  • 4. 1/2 ss rapsolje
  • 5. 1/2 pund fersk krabbe, plukket
  • 6. 1/4 kopp hakket koriander
  • 7. 1/4 kopp hakket flatbladpersille
  • 8. 1/4 kopp basilikum i chiffonade
  • 9. 1 sjalottløk, finhakket
  • 10. Salt og hvit pepper etter smak
  • 11. 4 ark yaki-nori

Fremgangsmåte

  1. 11. I en bolle, visp sammen honning, sennep, sitronsaft og olje. Tilsett krabbe, urter og finhakket sjalottløk. Krydre med salt og pepper, og smak til.
  2. 22. Legg nori, med den blanke siden ned, på en sushi-matte, og trykk lett på risen på den nederste halvdelen av nori, ca. 0,6 cm tykk. Plasser krabbefyllet to tredjedeler opp på risen. Rull sammen, fukte enden for å forsegle, og la den hvile.