Fennikelsopp- og ruccolasalat

Fennikelsopp- og ruccolasalat

oppdag en enkel og smakfull oppskrift på fennel, sopp og ruccolasalat. perfekt som forrett eller sunn lunsj, med friske ingredienser og god smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 2 små fennikelfrø, trimmet, kjernet og skivet i tynne skiver
  • 2. 1/2 pund sopp, børstet
  • 3. 2 kopper ruccola
  • 4. 1/2 pund små artisjokker, trimmet og delt i fire
  • 5. 1 sitron, skivet i tynne skiver
  • 6. Extra virgin olivenolje
  • 7. 1/4 kopp fersk sitronsaft
  • 8. Grovt salt og pepper
  • 9. Ferske parmesanflak, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du fennikel, sopp, ruccola, artisjokker og sitronskiver. Krydre med salt og pepper. Fordel på 6 til 8 salatfat. Drypp over olje og sitronsaft. Pynt med parmesanflak.