
Fennikelsopp- og ruccolasalat
oppdag en enkel og smakfull oppskrift på fennel, sopp og ruccolasalat. perfekt som forrett eller sunn lunsj, med friske ingredienser og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 2 små fennikelfrø, trimmet, kjernet og skivet i tynne skiver
- 2. 1/2 pund sopp, børstet
- 3. 2 kopper ruccola
- 4. 1/2 pund små artisjokker, trimmet og delt i fire
- 5. 1 sitron, skivet i tynne skiver
- 6. Extra virgin olivenolje
- 7. 1/4 kopp fersk sitronsaft
- 8. Grovt salt og pepper
- 9. Ferske parmesanflak, til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du fennikel, sopp, ruccola, artisjokker og sitronskiver. Krydre med salt og pepper. Fordel på 6 til 8 salatfat. Drypp over olje og sitronsaft. Pynt med parmesanflak.