
Butternut squash- og vannkresssalat med champagnevinaigrette
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull salat med butternut squash og vannkresse, toppet med en elegant champagne vinaigrette. Perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Vend squashen med 2 spiseskjeer av oljen og krydre med salt og pepper. Stek den i ovnen, rør om en gang halvveis, til den er akkurat mør og gyllen, ca. 30 minutter. Ta den ut av ovnen, og dekk til for å holde den varm.
- 33. I en liten bolle, visp sammen eddik, sjalottløk, sitrusskall og ingefær. Mens du visper, tilsett sakte de resterende 4 spiseskjeene med olje i en jevn, tynn stråle til dressingen er tykk og emulgeret. Krydre med salt og pepper.
- 44. For å servere, i en stor blandebolle, vend vannkresse, den varme squashen og granateplefrøene med vinaigretten til alt er godt dekket; overfør til et serveringsfat.
- 55. Server mens squashen fortsatt er varm.