Chimichurri-saus

Chimichurri-saus

Lær hvordan du lager den autentiske chimichurri sausen. Perfekt til grillmat, kjøtt og som marinade. Enkelt og raskt å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 stor bunt fersk koriander, stilker fjernet
  • 2. 1/2 bunt fersk flatbladpersille, stilker fjernet
  • 3. 1 teskje malt spisskummen
  • 4. 1 teskje kosher salt
  • 5. 1/4 teskje cayennepepper
  • 6. 3 hvitløksfedd
  • 7. Saften av 3 lime
  • 8. 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Fyll en blender eller food processor med koriander- og persillebladene. Tilsett spisskummen, salt, cayenne, hvitløk og limesaft. Sett på lokket, og fjern deretter midtstykket. Med blenderen på lav hastighet, hell i olivenoljen i en tynn stråle. Kjør til det er most og har en litt jevn konsistens. Server med grillet biff eller annet kjøtt.