
Tropiske kyllingpatties
oppskrift på tropiske kyllingpatties med eksotiske krydder og frukt. enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg kyllingen, halvparten av den grønne jalapeñoen, halvparten av hvitløken, allehånde, 1/4 teskje salt og pepper etter smak i en stor bolle. Bland med hendene og form til fire ovaler med en tykkelse på 1/2 tomme. Legg pattiene på en tallerken, dekk til og sett i kjøleskapet til de skal kokes.
- 22. Varm opp 1 spiseskje vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett halvparten av den røde løken, den resterende grønne jalapeñoen og hvitløken, samt gurkemeie, og kok i 1 minutt. Tilsett risen, 1/4 teskje salt og 2 kopper vann. Kok opp, rør om og skru ned varmen til middels lav; dekk til og la småkoke til risen er mør, ca. 15 minutter. Tilsett erter, men rør ikke; dekk til og sett til side.
- 33. Varm opp 1 spiseskje vegetabilsk olje i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg i pattiene og kok til de er faste, ca. 4 minutter på hver side. Bland ananas, koriander, rød jalapeño, den resterende røde løken og 1/2 spiseskje vegetabilsk olje i en bolle. Krydre med salt.
- 44. Rør inn risen og ertene, og smak til med salt og pepper. Server med pattiene og ananas-salsa.
- 55. Per porsjon: Kalorier: 517; Totalt fett: 21 gram; Mettet fett: 4 gram; Protein: 29 gram; Totalt karbohydrater: 56 gram; Sukker: 0 gram; Fiber: 4 gram; Kolesterol: 94 milligram; Natrium: 349 milligram
- 66. Fotograf: Antonis Achilleos