Spinat- og endivesalat med blåmuggostdressing

Spinat- og endivesalat med blåmuggostdressing

Lett og frisk oppskrift på spinat- og endivesalat med kremet blåmuggostdressing. Perfekt for en sommerkold rett eller som forret.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 6 spiseskjeer blåmuggost
  • 2. 3 spiseskjeer rødvinseddik, eller etter smak
  • 3. 1/2 kopp pluss 1 spiseskje olivenolje
  • 4. En dash Worcestershire-saus
  • 5. 8 kopper spinatblader, vasket godt og tørket
  • 6. 2 belgiske endiver, skåret i tynne skiver på tvers

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, med en gaffel, mos blåmuggosten og visp inn eddiken, oljen, Worcestershire-sausen, salt og pepper etter smak, og visp til dressingen er emulsifisert. I en stor bolle vender du spinaten og endiven med dressingen til salaten er godt blandet.