
Aidas salat med tomat, avokado og korn
oppskrift på en frisk og smakfull mais, tomat og avokadosalat laget av aida, perfekt for sommermåltidet eller som forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 1/2 kopper fersk koriander, godt pakket
- 1/2 kopp god kvalitet ekstra jomfru olivenolje
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 1 teskje finrevet limeskall
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 4 maiskolber, korn fjernet (ca. 3 kopper)
- 1 1/2 pund drue-tomater, delt i to (ca. 3 kopper)
- 1 pund fersk mozzarella, i terninger
- 2 mellomstore avokadoer, i terninger
Fremgangsmåte
- 1Bland ingrediensene til dressingen i en blender, bruk 2 teskjeer salt og pepper etter smak; kjør til det er jevnt. Bland salatingrediensene i en stor bolle og vend dem med dressingen. La det stå i minst 15 minutter før servering, eller dekk til og sett i kjøleskapet i opptil 4 timer.
- 2Fotografi av Kate Sears