Aidas salat med tomat, avokado og korn

Aidas salat med tomat, avokado og korn

oppskrift på en frisk og smakfull mais, tomat og avokadosalat laget av aida, perfekt for sommermåltidet eller som forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper fersk koriander, godt pakket
  • 2. 1/2 kopp god kvalitet ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 4. 1 teskje finrevet limeskall
  • 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 6. 4 maiskolber, korn fjernet (ca. 3 kopper)
  • 7. 1 1/2 pund drue-tomater, delt i to (ca. 3 kopper)
  • 8. 1 pund fersk mozzarella, i terninger
  • 9. 2 mellomstore avokadoer, i terninger

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland ingrediensene til dressingen i en blender, bruk 2 teskjeer salt og pepper etter smak; kjør til det er jevnt. Bland salatingrediensene i en stor bolle og vend dem med dressingen. La det stå i minst 15 minutter før servering, eller dekk til og sett i kjøleskapet i opptil 4 timer.
  2. 22. Fotografi av Kate Sears