Popovers

Popovers

Lær hvordan du lager perfekte popovers med vår enkle oppskrift. En lett og rask bakst som passer til frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel (all-purpose)
  • 2. 3/4 teskje kosher salt
  • 3. 2 egg, romtempererte
  • 4. 1 1/4 kopper helmelk, romtemperert
  • 5. 1 spiseskje lett saltet smør, smeltet, pluss litt til å smøre formene

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Smør en non-stick, standard 12-muffinsform og sett den i ovnen for å varme opp mens du forbereder røren.
  3. 3I en stor bolle sikt sammen mel og salt. I en mindre bolle visper du sammen egg, melk og smeltet smør til det er godt blandet. Hell de våte ingrediensene i de tørre og bruk en visp for å blande dem godt sammen. Fyll hver fordypning i muffinsformen mellom 2/3 og 3/4 full. Stek i 10 til 12 minutter, og reduser deretter ovnstemperaturen til 175 grader Celsius. Stek til de får en fin brunfarge, ytterligere 15 minutter; de skal føles sprø. Åpne ikke ovnsdøren mens popoverene steker, da dette øker sjansen for at de faller sammen, så se gjennom vinduet, men gi deg ikke i kast med fristelsen!
  4. 4Ta formen ut av ovnen og vend popoverene ut på en flat overflate for å avkjøle. Stikk hull i sidene med tuppen av en liten kniv for å slippe ut damp mens de avkjøles. Server umiddelbart.