
Bertolli Lasagne
Lær hvordan du lager Bertolli lasagna hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 bokser ricottakrem (15 oz. hver)
- 1/2 kopp revet Parmesanost, delt
- 2 egg
- 1/2 tsalt
- 1/4 ts svart pepper, malt
- 2 glass Bertolli® Tomat- og basilikussaus
- 12 lasagneplater, kokt og avrent
- 8 unser fersk mozzarellaost, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 grader. I en stor bolle, bland ricottaost, 1/4 kopp Parmesanost, egg, salt og pepper; sett til side.
- 2Fordel 1 kopp saus i en 33 x 23 cm ildfast form. Legg lag med 4 lasagneplater, deretter 1 kopp saus og halvparten av ricottablandingen. Topp med en tredjedel av mozzarellaosten; gjenta. Topp med de resterende 4 platene, deretter 1 kopp saus og resten av Parmesanosten.
- 3Dekk med aluminiumsfolie og stek i 1 time. Fjern folien og topp med resten av mozzarellaosten. Stek i ytterligere 10 minutter eller til det bobler. La stå i 10 minutter før servering. Pynt, om ønskelig, med ferske basilikumblader. Server med resten av sausen, oppvarmet.
- 4Kostnad per oppskrift*: 205,85 kr.
- 5Kostnad per porsjon*: 26,10 kr.
- 6*Basert på gjennomsnittlige utsalgspriser i nasjonale supermarkeder.