Bertolli Lasagne

Bertolli Lasagne

Lær hvordan du lager Bertolli lasagna hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 bokser ricottakrem (15 oz. hver)
  • 2. 1/2 kopp revet Parmesanost, delt
  • 3. 2 egg
  • 4. 1/2 tsalt
  • 5. 1/4 ts svart pepper, malt
  • 6. 2 glass Bertolli® Tomat- og basilikussaus
  • 7. 12 lasagneplater, kokt og avrent
  • 8. 8 unser fersk mozzarellaost, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader. I en stor bolle, bland ricottaost, 1/4 kopp Parmesanost, egg, salt og pepper; sett til side.
  2. 22. Fordel 1 kopp saus i en 33 x 23 cm ildfast form. Legg lag med 4 lasagneplater, deretter 1 kopp saus og halvparten av ricottablandingen. Topp med en tredjedel av mozzarellaosten; gjenta. Topp med de resterende 4 platene, deretter 1 kopp saus og resten av Parmesanosten.
  3. 33. Dekk med aluminiumsfolie og stek i 1 time. Fjern folien og topp med resten av mozzarellaosten. Stek i ytterligere 10 minutter eller til det bobler. La stå i 10 minutter før servering. Pynt, om ønskelig, med ferske basilikumblader. Server med resten av sausen, oppvarmet.
  4. 44. Kostnad per oppskrift*: 205,85 kr.
  5. 55. Kostnad per porsjon*: 26,10 kr.
  6. 66. *Basert på gjennomsnittlige utsalgspriser i nasjonale supermarkeder.