Bønne-dip med et grønnsaksansikt

Bønne-dip med et grønnsaksansikt

oppskrift på en kreativ bønne dip dekorert med grønnsaker som ansikt, perfekt som forrett eller snacks. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (14 unser) hvite bønner
  • 1 sitron, saftet
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 spiseskje ferske oregano-blader
  • 1/4 kopp skrelte, terninger tomater (på boks)
  • Salt
  • Pepper
  • Gulrotstaver
  • Selleristenger
  • Bønnespirer
  • Cherrytomater
  • Brokkolibuketter
  • Blomkål

Fremgangsmåte

  1. 1Bland bønner, sitronsaft, spisskummen, oregano og tomater i en foodprosessor, og kjør til det er glatt. Tynn ut med noen spiseskjeer vann, om nødvendig, for å oppnå ønsket konsistens. Krydre med salt og pepper. Skje blandingen over i en stor, flat bolle og jevn ut med en slikkepott.
  2. 2Sett gulrotstaver, selleristenger og spirer rundt kantene av halve bollen for å lage "hår". Bruk tomater, brokkoli og blomkål til å lage et ansikt.