
Bønne-dip med et grønnsaksansikt
oppskrift på en kreativ bønne dip dekorert med grønnsaker som ansikt, perfekt som forrett eller snacks. enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (14 unser) hvite bønner
- 1 sitron, saftet
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 spiseskje ferske oregano-blader
- 1/4 kopp skrelte, terninger tomater (på boks)
- Salt
- Pepper
- Gulrotstaver
- Selleristenger
- Bønnespirer
- Cherrytomater
- Brokkolibuketter
- Blomkål
Fremgangsmåte
- 1Bland bønner, sitronsaft, spisskummen, oregano og tomater i en foodprosessor, og kjør til det er glatt. Tynn ut med noen spiseskjeer vann, om nødvendig, for å oppnå ønsket konsistens. Krydre med salt og pepper. Skje blandingen over i en stor, flat bolle og jevn ut med en slikkepott.
- 2Sett gulrotstaver, selleristenger og spirer rundt kantene av halve bollen for å lage "hår". Bruk tomater, brokkoli og blomkål til å lage et ansikt.