Spinat- og ruccolapesto

Spinat- og ruccolapesto

Lær hvordan du lager en deilig spinat og ruccola pesto. Perfekt til pasta, brød eller som dip. En rask og enkel oppskrift for en sunn smakfull rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund fersk spinat, vasket og trimmet
  • 2. 1 bunt fersk ruccola, vasket og trimmet
  • 3. 3 hvitløksfedd, grovhakket
  • 4. 1/4 teskje salt
  • 5. 1/2 kopp valnøttbiter, ristet
  • 6. 1/2 kopp revet Pecorino Romano
  • 7. Saften av 1/2 sitron
  • 8. 2 spiseskjeer vann
  • 9. 1/3 kopp ekstra jomfru olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1I en food processor eller blender, kombiner spinat, ruccola, hvitløk, salt, valnøtter, ost, sitronsaft og vann. Kjør til det blir en jevn pasta. Tilsett olivenolje gradvis, og smak til med salt og pepper etter behov.