
Tørrmarinert flankestek
Lær hvordan du lager en deilig dry rubbed flank steak. Perfekt for grillen, enkel å lage, og full av smak. Oppdag oppskriften her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje malt sennep
- 2. 1 spiseskje løkpulver
- 3. 1 spiseskje hvitløkpulver
- 4. 1 spiseskje salt
- 5. 1/2 teskje cayennepepper
- 6. 1/4 teskje allehånde
- 7. 1,4 kilo flanksteak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en grillpanne på høy varme i 3 til 4 minutter.
- 22. Bland sennep, løkpulver, hvitløkpulver, salt, cayenne og allehånde i en liten bolle. Gni flanksteiken inn med blandingen og la den hvile i 10 minutter.
- 33. Legg steken på den varme grillen og stek i 5 minutter på hver side. Ta den av og la den hvile i 10 minutter før du skjærer i den.