
Ristet, krydret butternut squash
oppskrift på krydret og revet butternut squash som passer perfekt som tilbehør eller forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1/2 kopp finhakket løk
- Rød pepperflak, etter smak
- 1 liten squash, skrelt, frøet og revet
- 1/4 kopp kyllingkraft
- 3 spiseskjeer hakket persille
- Salt
- 3 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1I en stekepanne, smelt smør og kok løk over middels varme. Rør inn rød pepperflak. Bland inn revet squash og vend det godt sammen. Hell i kyllingkraft og kok, av og til omrøring, i 7 til 10 minutter. Vend inn persille og salt. Server varm.