Stekt fisk med squash

Stekt fisk med squash

Lær hvordan du lager en smakfull og sunn bakt fisk med zucchini. Perfekt for en rask og næringsrik middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp Filippo Berio® olivenolje
  • 1 middels stor zucchini, i terninger
  • 2 middels store tomater, i terninger
  • 1 spiseskje rødvinseddik
  • 1 spiseskje finhakket vårløk
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 pund fiskestykker, 2,5 cm tykke

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2I en stor stekepanne, sautér zucchini og tomater i olivenolje over middels varme i 5 minutter. Fjern pannen fra varmen og rør inn eddik og vårløk. Krydre med pepper.
  3. 3Legg fiskestykker i ett lag i en middels stor, oljet ildfast form. Hell tomat- og zucchini-blandingen over fisken. Stek i 15 minutter eller til fisken er gjennomstekt.
  4. 4Oppskriften er levert av Low Cholesterol Olive Oil Kokebok.