Langsomkomfyr sunn tranebær- og pekannøttgrøt

Langsomkomfyr sunn tranebær- og pekannøttgrøt

oppskrift på sunn og næringsrik cranberry-pecan havregrøt tilberedt i slowcooker, perfekt for en energigivende frokost. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 190 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. Non-stick koke spray
  • 2. 1 kopp havregryn, steel-cut
  • 3. 1 kopp villris
  • 4. 1/2 kopp perlebyg eller farro
  • 5. 1 teskje kosher-salt
  • 6. 1/2 teskje nyrevet muskatnøtt
  • 7. To 10 cm lange skiver med appelsinskall
  • 8. 1 kanelstang
  • 9. 3/4 kopp tørkede tranebær
  • 10. 3/4 kopp rent lønnesirup
  • 11. 3/4 kopp pecannøtter, ristet og grovhakket
  • 12. Lett fettfattig eggeplomme, til servering, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: En 6-quart slow cooker.
  2. 22. Smør innsiden av en 6-quart slow cooker med non-stick kokespray.
  3. 33. Tilsett 12 kopper kaldt vann, havregryn, ris, bygg, salt, muskatnøtt, appelsinskall og kanelstang, og rør for å blande.
  4. 44. Dekk til og kok på lav varme til kornene er møre, men fortsatt har litt bite, omtrent 8 timer.
  5. 55. Tynn ut grøten med varmt vann om ønskelig.
  6. 66. Skje 1 kopp av grøten i tolv varme boller, og dryss hver med 1 spiseskje tranebær, 1 spiseskje lønnesirup og 1 spiseskje pekannøtter.
  7. 77. Topp med litt eggeplomme hvis du bruker det, og server varm.