
Gazpacho
Lær hvordan du lager en deilig og forfriskende gazpacho med en enkel oppskrift. Perfekt for sommeren, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Tilsett tomatene, agurken, hvitløken, paprikaen og sjalottløken i en stor bolle, og vend det sammen med en stor klype salt og pepper.
- 3Hell det over i en blender og kjør til det er jevnt, (dette kan hende du må gjøre i porsjoner). Deretter heller du i olivenoljen og eddiken mens blenderen går.
- 4Hell det tilbake i bollen, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time, slik at smakene får utvikle seg og suppen blir avkjølt.
- 53. Server suppen i skåler og drypp litt olivenolje over før servering.