Gazpacho

Gazpacho

Lær hvordan du lager en deilig og forfriskende gazpacho med en enkel oppskrift. Perfekt for sommeren, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 2 pund modne tomater, grovhakket
  • 1 engelsk agurk, skrelt og grovhakket
  • 1 fedd hvitløk, skrelt og grovhakket
  • 1 oransje paprika, frøet og grovhakket
  • 1 middels sjalottløk, skrelt og grovhakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/3 kopp god ekstra virgin olivenolje, pluss litt til pynt
  • 2 spiseskjeer sherryeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Tilsett tomatene, agurken, hvitløken, paprikaen og sjalottløken i en stor bolle, og vend det sammen med en stor klype salt og pepper.
  3. 3Hell det over i en blender og kjør til det er jevnt, (dette kan hende du må gjøre i porsjoner). Deretter heller du i olivenoljen og eddiken mens blenderen går.
  4. 4Hell det tilbake i bollen, dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time, slik at smakene får utvikle seg og suppen blir avkjølt.
  5. 5Server suppen i skåler og drypp litt olivenolje over før servering.