Tricolor salatpizzaer

Tricolor salatpizzaer

oppskrift på tricolor salad pizzas - en rask og sunn rett som passer til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 unse parmesanost (ca. 1/3 kopp revet)
  • 3. 2 unse delskummet mozzarellaost
  • 4. 3/4 pund ferdigkjøpt fullkorn pizzadeig, romtemperert
  • 5. 1 spiseskje maismel
  • 6. 3 spiseskjeer extra virgin olivenolje
  • 7. 1 kopp delskummet ricottaost
  • 8. Ferskmalt pepper
  • 9. 1 liten hode radicchio
  • 10. 2 hoder endive
  • 11. 1 kopp drueagurk
  • 12. 4 kopper babyruccola
  • 13. 1 spiseskje balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 475 grader F. Spray to bakeplater med matlagingsspray. Finhakk parmesanen og skjær mozzarellaen i tynne skiver.
  2. 22. Del pizzadeigen i 4 deler. Strø en arbeidsflate med maismel og bruk en kjevle og/eller hendene til å strekke hver del av deigen til en rektangel på omtrent 13 x 28 cm; plasser 2 rektangler på hver bakeplate.
  3. 33. Pensle deigen med 1 spiseskje olivenolje, og fordel deretter 4 spiseskjeer med ricotta på hver rektangel. Fordel mozzarella-skivene, og strø jevnt med den revne parmesanen og 1/4 teskje pepper.
  4. 44. Stek til osten er smeltet og deigen er gyllen, ca. 12 minutter.
  5. 55. Mens pizzaene koker, skjær radicchio og endive i tynne skiver og del tomatene i to. Vend alt i en stor bolle med ruccola, de resterende 2 spiseskjeene olivenolje og balsamicoeddik. Topp hver pizza med omtrent 1 1/2 kopp salat. Server umiddelbart.
  6. 66. Fotograf: Con Poulos