
Tricolor salatpizzaer
oppskrift på tricolor salad pizzas - en rask og sunn rett som passer til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- Koking spray
- 1 unse parmesanost (ca. 1/3 kopp revet)
- 2 unse delskummet mozzarellaost
- 3/4 pund ferdigkjøpt fullkorn pizzadeig, romtemperert
- 1 spiseskje maismel
- 3 spiseskjeer extra virgin olivenolje
- 1 kopp delskummet ricottaost
- Ferskmalt pepper
- 1 liten hode radicchio
- 2 hoder endive
- 1 kopp drueagurk
- 4 kopper babyruccola
- 1 spiseskje balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 475 grader F. Spray to bakeplater med matlagingsspray. Finhakk parmesanen og skjær mozzarellaen i tynne skiver.
- 2Del pizzadeigen i 4 deler. Strø en arbeidsflate med maismel og bruk en kjevle og/eller hendene til å strekke hver del av deigen til en rektangel på omtrent 13 x 28 cm; plasser 2 rektangler på hver bakeplate.
- 3Pensle deigen med 1 spiseskje olivenolje, og fordel deretter 4 spiseskjeer med ricotta på hver rektangel. Fordel mozzarella-skivene, og strø jevnt med den revne parmesanen og 1/4 teskje pepper.
- 4Stek til osten er smeltet og deigen er gyllen, ca. 12 minutter.
- 5Mens pizzaene koker, skjær radicchio og endive i tynne skiver og del tomatene i to. Vend alt i en stor bolle med ruccola, de resterende 2 spiseskjeene olivenolje og balsamicoeddik. Topp hver pizza med omtrent 1 1/2 kopp salat. Server umiddelbart.
- 6Fotograf: Con Poulos