Grønnsaksvinaigrettpasta salat

Grønnsaksvinaigrettpasta salat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull vegetable vinaigrette pasta salad. Perfekt for sommermåltider og sunn mat. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hakket rå gulrot
  • 2. 1/2 kopp skivet rå zucchini
  • 3. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 4. 1 spiseskje eplecidereddik
  • 5. 1 spiseskje hvit balsamicoeddik
  • 6. 1 teskje havsalt
  • 7. 1/2 kopp druekjerneolje
  • 8. 1 pund kokt pasta etter eget valg
  • 9. 1/4 kopp revet Parmesan

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage vinaigretten, kjør gulrøtter, squash, Dijon, eplecidereddik, balsamicoeddik og salt i en foodprocessor til det er jevnt. Deretter, tilsett oljen sakte for å emulgere, og ta deretter blandingen ut av blenderen.
  2. 2I en bolle blander du pastaen med halvparten av vinaigretten. Vend godt og tilsett mer vinaigrette etter ønske. Når pastaen er godt dekket, legger du den på et serveringsfat, drysser over parmesan og serverer.