
California-rull
Lær hvordan du lager en klassisk california roll hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for sushi-entusiaster som vil lage autentisk sushi i eget kjøkken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Nori- tang, tilberedt sushiris, krabbekjøtt i biter, avokado, skrelt og finhakket, agurk, skrelt, uten frø og i fine strimler, sesamfrø, ristet
Fremgangsmåte
- 1Kutt nori-arket i to og legg det på bambusmatte, blank side ned. Fukt fingrene dine i vann. Fordel et tynt lag med sushiris over sjøgresset, dekk ikke helt. La det være en 1 tomme bred margin uten ris i endene for å forsegle rullen. Legg krabbekjøtt, avokado og agurk langsomt. Strø over sesamfrø.
- 2For å rulle; bøy sakte den enden av matten nærmest deg over fyllet og stikk den inn. Bruk middels trykk for å lage en kompakt tube. Fjern matten rundt rullen, trykk inn de løse endene og legg den på et skjærebrett, med skjøten ned. Bruk en våt, skarp kniv og skjær rullen i to, deretter i seks like store biter. Server med wasabi, soyasaus og syltet ingefær.