Langtidskokte hvitløksmosede poteter

Langtidskokte hvitløksmosede poteter

Lær hvordan du lager kremete og smakfulle hvitløksmospoteter i slow cooker. En enkel oppskrift perfekt for en komfortabel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund Yukon Gold-poteter, skrelt og delt i 1/2-tommers biter
  • 1 hvitløkshode, delt i to
  • 2 kopper lavsodium kyllingbuljong
  • 1/2 stang (1/4 kopp) usaltet smør
  • 3/4 kopp halv og helvann
  • 4 unser kremost, myknet
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Hakket fersk gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner potetene og hvitløken i slow cookeren. Hell kyllingkraften over potetene, dekk til og kok på høy varme i 3 til 4 timer, eller på lav varme i 6 til 8 timer.
  2. 2Fjern potetene og la dem renne av, og sett til side kokevæsken og fjern hvitløken. Returner potetene til slow cookeren.
  3. 3Smelt smøret i en liten kjele sammen med halvparten og halvparten over lav varme. Fjern fra varmen og tilsett dette i potetene sammen med kremosten, og krydre rikelig med salt og pepper. Mos med en potetmoser, og tilsett den reserverte kokevæsken etter behov for ønsket konsistens.
  4. 4Hold varm før du overfører potetene til et serveringsfat. Pynt med hakket gressløk.