
Langtidskokte hvitløksmosede poteter
Lær hvordan du lager kremete og smakfulle hvitløksmospoteter i slow cooker. En enkel oppskrift perfekt for en komfortabel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund Yukon Gold-poteter, skrelt og delt i 1/2-tommers biter
- 1 hvitløkshode, delt i to
- 2 kopper lavsodium kyllingbuljong
- 1/2 stang (1/4 kopp) usaltet smør
- 3/4 kopp halv og helvann
- 4 unser kremost, myknet
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Hakket fersk gressløk, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Kombiner potetene og hvitløken i slow cookeren. Hell kyllingkraften over potetene, dekk til og kok på høy varme i 3 til 4 timer, eller på lav varme i 6 til 8 timer.
- 2Fjern potetene og la dem renne av, og sett til side kokevæsken og fjern hvitløken. Returner potetene til slow cookeren.
- 3Smelt smøret i en liten kjele sammen med halvparten og halvparten over lav varme. Fjern fra varmen og tilsett dette i potetene sammen med kremosten, og krydre rikelig med salt og pepper. Mos med en potetmoser, og tilsett den reserverte kokevæsken etter behov for ønsket konsistens.
- 4Hold varm før du overfører potetene til et serveringsfat. Pynt med hakket gressløk.