
Raspberry- og jordbærshortcake
oppskrift på frisk og smakfull raspberry and strawberry shortcake, perfekt for sommerens søte stunder. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Tin frosne bringebær, hvis du bruker det.
- 22. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
- 33. Sikt melet, mandlene, saltet og kanelen i en bolle, og gni inn smøret. Bland inn sukkeret. Tilsett det sammenpiskede egget og melken for å lage en scones-lignende deig. Del deigen i to og form hver halvdel forsiktig slik at den passer i smurte 8-tommers brødformer. Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 15 minutter.
- 44. Ta ut av ovnen og avkjøl på en avkjølingsrist. Når den er kald, smør et av lagene med bringebærsyltetøy, deretter rikelig med dobbel krem og bringebær. Strø bringebærene med melis, dekk med det andre laget og topp med mer krem. Pynt med noen bringebær. Best når den er fersk.