
Sjokoladesorbet
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull sjokoladesorbet. Perfekt for sommerdager eller som en lett avslutning på middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor kjele blander du sukker, kakaopulver, vanilje, kanel og salt. Rør inn 2 kopper vann og espressoen. Kok opp på lav varme til ingrediensene er oppløst. Ta kjelen av varmen, og rør inn kaffelikøren. Overfør blandingen til plastbeholdere og sett i kjøleskapet til den er veldig kald.
- 22. Frys blandingen i en iskremmaskin i henhold til produsentens anvisninger. Sorbeten vil fortsatt være myk; sett den i en plastbeholder og frys i 1 time eller over natten, til den er fast nok til å skje.