
Quinoa pilaf med pinjekjerner
Lær hvordan du lager en smakfull quinoa pilaf med sprø pinjekjerner. Perfekt som vegetarisk hovedrett eller tilbehør. Enkel og sunn oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg buljongen og quinoaen i en middels stor kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke under lokk i 15 til 20 minutter, til væsken er absorbert og kornet er mørt.
- 22. I mellomtiden rister du nøttene i en stor tørr stekepanne over middels høy varme til de er gyldne og aromatiske, ca. 2 minutter, mens du rører jevnlig. Ta nøttene ut av pannen og sett til side. Varm opp oljen i den samme pannen over middels høy varme. Tilsett løken og kok under omrøring av og til, til løken er myk og begynner å bli brun, ca. 6 minutter.
- 33. Når quinoaen er ferdig, luft den opp med en gaffel og overfør den til en stor serveringsskål. Rør inn pinjekjerner, løk og persille. Krydre med salt og pepper, og server.