Karibisk hvitløksaus

Karibisk hvitløksaus

Lær hvordan du lager en deilig caribbean garlic sauce med ferske ingredienser. Perfekt som tilbehør til grillretter og sjømat. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 12 hvitløksfedd, knust og finhakket
  • 2. 1/2 teskje salt
  • 3. 1 teskje malt pepper
  • 4. 1 stor løk, tynne skiver
  • 5. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 6. 1/2 kopp olivenolje
  • 7. 1/4 kopp limesaft
  • 8. 3/4 kopp appelsinjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Med en tresleiv blander du hvitløk og salt sammen. I en kjele varmer du opp hvitløksblandingen, pepper, løk, spisskummen og olje. Surr på lav varme til løken er gjennomsiktig. Tilsett appelsinjuice og limesaft, og varm opp til det småkoker. Server over biter av kokt yucca.