
Koreansk grillet biff
Lær hvordan du lager saftig og smakfull koreansk barbecued beef hjemme. En enkel oppskrift med tydelige steg for perfekt resultater. Passer til hverdag og fest!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For å lage marinaden, bland sammen ingrediensene og sett til side en fjerdedel av marinaden til saus. Legg biffen og den resterende marinaden i en glassform, vend biffen slik at den dekkes av marinaden, og la den marinere ved romtemperatur, vend den en gang, i 30 minutter. Mens biffen marinerer, kutt epler og mango i staver på ca. 3 cm (1 1/4 tommer). Bland dem med saften og chilisaus, og smak til med salt. Forvarm grillen. Grill biffen på rist i grillpannen, ca. 5 cm (2 tommer) fra varmekilden, til den er lett forkullet, ca. 2–3 minutter på hver side for medium stekt kjøtt. La biffen hvile i 5 minutter. Skjær den på tvers. Vend storfekjøttet i den reserverte marinaden med salt og pepper etter smak, og fordel det på salatbladene. Topp med frukt og sesamfrø.