Tysk bønnesalat

Tysk bønnesalat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tied bean salad med vår trinnvise oppskrift. Perfekt som forrett eller tilbehør, tilgjengelig hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 pund kinesiske lange bønner, endene trimmet, eller vanlige grønne bønner (men ikke bundet i knuter)
  • 2. 2 tomater, skrellet, frøet ut og hakket
  • 3. 1 liten zucchini, revet med skall

Fremgangsmåte

  1. 1Blanch bønnene i en stor kjele med kokende, saltet vann til de er knapt møre, ca. 1 minutt. Skyll umiddelbart i en bolle med isvann. Bind hver bønne i en rekke knuter, med 1 toms mellomrom. Deretter skjærer du mellom knutene, slik at hver bit har en knute i midten. Bland bønnene med tomater og squash i en stor bolle, og vend dem i dressingen fra Thai Melon Salad.