
gresshoppermynte-sjokoladekake med sjakkruter og milkshake
oppskrift på en unik grasshopper sjokolademint sjakkpai milkshake, perfekt for dessert eller som en søt drikk. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. En 23 cm paibunn, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
- 1/2 kopp usaltet smør
- 85 gram usøtet sjokolade, hakket
- 3/4 kopp sukker
- 3 store egg, romtempererte, lett pisket
- 1/3 kopp krem de cacao-likør
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1/2 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
- Serveringsforslag: pisket krem
- For milkshake-alternativet:
- 2 kopper helmelk
- 1 liter veldig god vaniljeis eller mynteis
- 8 store York Peppermint Patties
- 1 kopp pisket krem
- 8 mini York Peppermint Patties, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Blindstek paibunnen. Sett til side for å avkjøle.
- 3I en liten kjele, smelt smøret over middels varme. Tilsett hakket sjokolade og fjern fra varmen. Rør til sjokoladen er smeltet.
- 4Visp inn sukker, egg, likør, mel, salt og vanilje. Hell fyllet i paibunnen. Stek i 28 til 30 minutter, eller til sjokoladen beveger seg lett. La avkjøle helt på en rist ved romtemperatur.
- 5Server paien alene, toppet med pisket krem.