gresshoppermynte-sjokoladekake med sjakkruter og milkshake

gresshoppermynte-sjokoladekake med sjakkruter og milkshake

oppskrift på en unik grasshopper sjokolademint sjakkpai milkshake, perfekt for dessert eller som en søt drikk. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. En 23 cm paibunn, hjemmelaget eller ferdigkjøpt
  • 2. 1/2 kopp usaltet smør
  • 3. 85 gram usøtet sjokolade, hakket
  • 4. 3/4 kopp sukker
  • 5. 3 store egg, romtempererte, lett pisket
  • 6. 1/3 kopp krem de cacao-likør
  • 7. 2 spiseskjeer hvetemel
  • 8. 1/2 teskje kosher-salt
  • 9. 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 10. Serveringsforslag: pisket krem
  • 11. For milkshake-alternativet:
  • 12. 2 kopper helmelk
  • 13. 1 liter veldig god vaniljeis eller mynteis
  • 14. 8 store York Peppermint Patties
  • 15. 1 kopp pisket krem
  • 16. 8 mini York Peppermint Patties, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Blindstek paibunnen. Sett til side for å avkjøle.
  3. 33. I en liten kjele, smelt smøret over middels varme. Tilsett hakket sjokolade og fjern fra varmen. Rør til sjokoladen er smeltet.
  4. 44. Visp inn sukker, egg, likør, mel, salt og vanilje. Hell fyllet i paibunnen. Stek i 28 til 30 minutter, eller til sjokoladen beveger seg lett. La avkjøle helt på en rist ved romtemperatur.
  5. 55. Server paien alene, toppet med pisket krem.