Hello Fresh Mobile Banner
Grillede svinekoteletter med lange chili og gule paprika

Grillede svinekoteletter med lange chili og gule paprika

oppskrift på saftige grillet svinekam med smakfulle lange hetepepper og gule paprika. enkel, rask og perfekt for sommerens grillkvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 8 til 10 svinekoteletter (1 tomme tykke eller tykkere)
  • 2. 4 spiseskjeer Irvine Spices Calgary Steak Seasoning
  • 3. Salt
  • 4. Pepper
  • 5. 1/2 kopp olivenolje
  • 6. 10 til 15 lange hete paprika, kuttet i strimler
  • 7. 3 til 4 gule paprika, kuttet i strimler
  • 8. 1/2 bunt basilikum, blader finhakket
  • 9. 6 hvitløksfedd, hele

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp grillen. Krydre svinekotelettene med steak-krydder, salt og pepper. Varm opp olivenolje i en sautépanne og tilsett chili, gul paprika, basilikum og hvitløk, og la det surre over middels varme til det blir lett gyllent. Grill svinekotelettene til ønsket stekegrad, og legg dem på serveringsfatet sammen med paprika og hvitløk.