Hello Fresh Mobile Banner
Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Lær hvordan du lager den autentiske pasta puttanesca med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull middag på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund farfalle
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 (794 gram) boks plommetomater
  • 5. 2 spiseskjeer kapers, drenert
  • 6. 1 teskje tørket oregano
  • 7. 1 teskje tørket basilikum
  • 8. Rød pepperflak
  • 9. 1/2 kopp svarte oliven, hakket
  • 10. 1/4 kopp italiensk persille, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok farfalle etter anvisning på pakken. I en stekepanne varm opp olivenolje og sautér hvitløk til den er gyllen. Bruk kjøkkensaks til å hakke tomater og tilsett i pannen. Tilsett kapers, oregano, basilikum og rød pepper etter smak. Ha i oliven og kok i 10 til 15 minutter. Rør inn persille. Server med avrent pasta.