Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Lær hvordan du lager den autentiske pasta puttanesca med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull middag på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund farfalle
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 (794 gram) boks plommetomater
  • 5. 2 spiseskjeer kapers, drenert
  • 6. 1 teskje tørket oregano
  • 7. 1 teskje tørket basilikum
  • 8. Rød pepperflak
  • 9. 1/2 kopp svarte oliven, hakket
  • 10. 1/4 kopp italiensk persille, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok farfalle etter anvisning på pakken. I en stekepanne varm opp olivenolje og sautér hvitløk til den er gyllen. Bruk kjøkkensaks til å hakke tomater og tilsett i pannen. Tilsett kapers, oregano, basilikum og rød pepper etter smak. Ha i oliven og kok i 10 til 15 minutter. Rør inn persille. Server med avrent pasta.