Brioche French Toast med karamelliserte fersken

Brioche French Toast med karamelliserte fersken

oppskrift på luksuriøs brioche french toast med søte karamelliserte ferskener. perfekt for en spesiell frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 16 oz. skivede ferske ferskner eller én 16-oz. pakke frosne skivede ferskner
  • 2. 1/2 kopp sukker
  • 3. 1 ss mandelessens
  • 4. 6 ss usaltet smør, delt opp, pluss 2 ss
  • 5. 3 egg
  • 6. 1 kopp melk
  • 7. 1 ts malt kanel
  • 8. 6 muffinsstore brioche, delt i to på langs
  • 9. 1/2 kopp skivede mandler, ristet (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 450 grader F. I en 23x33 cm bakeform, kombiner ferske nektariner, sukker, mandelessens og seks spiseskjeer smør. Stek i 15–20 minutter, eller til nektariner er lett brune. Legg de resterende to spiseskjeene med smør i en 10x15 cm non-stick brødform og sett den i ovnen i 10 minutter.
  2. 22. I en lav bolle, visp sammen egg, melk og kanel. Dypp brioche-halvdelene i eggeblandingen og legg dem, med snittflaten ned, i den varme bakeformen. Stek i 7–10 minutter, eller til de er lett ristet på undersiden. Plasser briocheene på et fat, med den ristet siden opp, og topp med karamelliserte nektariner. Strø over ristede mandler, hvis ønskelig.