
Brioche French Toast med karamelliserte fersken
oppskrift på luksuriøs brioche french toast med søte karamelliserte ferskener. perfekt for en spesiell frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Sesong: sommer
Ingredienser
- 16 oz. skivede ferske ferskner eller én 16-oz. pakke frosne skivede ferskner
- 1/2 kopp sukker
- 1 ss mandelessens
- 6 ss usaltet smør, delt opp, pluss 2 ss
- 3 egg
- 1 kopp melk
- 1 ts malt kanel
- 6 muffinsstore brioche, delt i to på langs
- 1/2 kopp skivede mandler, ristet (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader F. I en 23x33 cm bakeform, kombiner ferske nektariner, sukker, mandelessens og seks spiseskjeer smør. Stek i 15–20 minutter, eller til nektariner er lett brune. Legg de resterende to spiseskjeene med smør i en 10x15 cm non-stick brødform og sett den i ovnen i 10 minutter.
- 2I en lav bolle, visp sammen egg, melk og kanel. Dypp brioche-halvdelene i eggeblandingen og legg dem, med snittflaten ned, i den varme bakeformen. Stek i 7–10 minutter, eller til de er lett ristet på undersiden. Plasser briocheene på et fat, med den ristet siden opp, og topp med karamelliserte nektariner. Strø over ristede mandler, hvis ønskelig.