Mini Pecan Iskremkaker

Mini Pecan Iskremkaker

Lær hvordan du lager mini pecan iskrem paier – en perfekt sommerdessert med knasende pecannøtter og kremet iskrem. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp pecannøtter, delt i to
  • 2. 4 små, individuelle paibunner av grahamkjeks
  • 3. 1 pint smør-pecan iskrem
  • 4. Karamellsaus til sundae
  • 5. Pisket krem, på sprayboks

Fremgangsmåte

  1. 1Rist pecanene over middels varme og sett til side. Plasser paibunnene på et lite fat. Varm opp iskremen i mikrobølgeovnen på høy effekt i 20 sekunder. Fyll paibunnene med iskrem, og bygg opp hver enkelt. Jevn ut kantene på iskrem-piene og sett dem i fryseren i 20 minutter for å stivne. Fjern lokket på karamellsausen og varm den i mikrobølgeovnen i 1 minutt på høy effekt. Topp kakene med karamellsaus, ristet pecan, og rømme.