
Pizzafied kylling
oppskrift på pizzafied chicken, en enkel og smakfull rett som kombinerer kylling med pizzakrydder. perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 (5-ounce) rå, benfri, skinnfri, magert kyllingbrystfilet, banket til 1/2 tommers tykkelse
- 2. 1/4 teskje hvitløkspulver, pluss mer for krydring av tomater
- 3. 1/4 teskje løkpulver, pluss mer for krydring av tomater
- 4. Salt og nykvernet svart pepper
- 5. 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 6. 1/4 kopp skivede sopp
- 7. 2 spiseskjeer hakket løk
- 8. 1 stk lett ostestangostick
- 9. 1/4 kopp hermetiske knuste tomater
- 10. 4 skiver kalkunpepperoni, hakket
- 11. 1 teskje fettredusert Parmesan-aktig revet ostetopping
- 12. Knust rød pepper, til servering, valgfritt
- 13. Friske oregano-blader, til servering, valgfritt
Fremgangsmåte
- 11. Krydre kyllingen med hvitløkpulver, løkpulver, 1/8 teskje salt og svart pepper. Sett til side.
- 22. Varm opp to stekepanner sprayet med non-stick spray til middels varme på komfyren. I én panne, kok paprika, sopp og løk til de er myke, ca. 4 til 6 minutter.
- 33. I den andre pannen, kok kyllingen til den er gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side.
- 44. Kok's notat: Alternativt kan du bruke én panne og koke grønnsakene og kyllingen etter hverandre.
- 55. Ha hakkede tomater i en liten bolle og krydre etter smak med hvitløkpulver, løkpulver, salt og pepper. Fordel de krydrede tomatene jevnt over kyllingen i pannen. Riv ostestring og legg den over tomatene.
- 66. Topp kyllingen med grønnsaker og kalkunpepperoni. Dekk til med lokk og kok videre til osten mykner, ca. 1 til 2 minutter.
- 77. Anrett den pizza-inspirerte kyllingen på tallerken og dryss over revet ost. Pynt med knust rød pepper og oregano, hvis du bruker det. Nyt!





